ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απογοητευτικό το πρώτο Σαββατοκύριακο της ταινίας Borderlands

Με αρκετούς να το χαρακτηρίζουν "ντροπιαστικό".

Και ενώ όλα σχεδόν τα τελευταία gaming adaptations του σινεμά ή των streaming υπηρεσιών τα πηγαίνουν εξαιρετικά, η νέα ταινία Borderlands που κυκλοφόρησε φαίνεται πως άλλαξε λιγάκι τα δεδομένα. 

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία έκανε ντεμπούτο στην τέταρτη θέση του box office της Βόρειας Αμερικής, πίσω από τα It Ends With Us, Deadpool & Wolverine και Twisters, συγκεντρώνοντας περίπου 8.8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο μάζεψε ακόμα 7.7 εκατομμύρια δολάρια.

Το παγκόσμιο σύνολο δηλαδή έφτασε τα 16.5 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που χαρακτηρίστηκε ακόμα και ως ντροπιαστικό από διάφορες εμπορικές δημοσιεύσεις. Η πρόσφατη ταινία του διάσημου franchise της Gearbox Software και της 2K Games κόστισε περίπου 115 εκατομμύρια δολάρια, με περαιτέρω έξοδα για μάρκετινγκ και διανομή κάπου στα 30 εκατομμύρια.

Το Variety συμπληρώνει πως σχεδόν το 60% των εξόδων καλύφθηκε από διεθνείς προπωλήσεις, όμως εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το ντεμπούτο του είναι καταστροφικό, ακόμα και για μία ταινία που είχε ήδη χαμηλές προσδοκίες, ύστερα και από τις αρνητικές πρώτες εντυπώσεις που είχαν δημοσιευτεί. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη στιγμή η ταινία Borderlands στο Rotten Tomatoes έχει συνολική βαθμολογία 9%, με πάνω από 100 κριτές να την έχουν αξιολογήσει. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.