ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις του Call of Duty: Black Ops 6 στα PC

Μαζί με ένα νέο trailer.

Απέχουμε κάτι λιγότερο από δέκα μέρες για την μεγάλη κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops 6, με την Activision να δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά νέα trailers του παιχνιδιού. Το τελευταίο από αυτά αφορά την έκδοση των PC, παρουσιάζοντας μας μερικές από τις τεχνολογίες που θα έχει.

Για αρχή, το Call of Duty: Black Ops 6 θα διαθέτει 4K γραφικά, όπως και πάνω από 500 παραμετροποιήσιμες επιλογές, ενώ θα υποστηρίζονται οι τεχνολογίες AMD FidelityFX Super Resolution 3.1 και τα ultrawide monitors. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως η PC version αναπτύχθηκε από την Beenox.

Επιπλέον, η Activision έκανε γνωστά και τα απαραίτητα specs που θα χρειάζεται ένα PC για να «τρέξει» το Call of Duty: Black Ops 6. Απαραίτητος φαίνεται πως είναι ο SSD, ο οποίος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 102GB ελευθέρα, ώστε να γίνει η εγκατάσταση του παιχνιδιού. 

Το pre-loading του παιχνιδιού ξεκινάει από τις 21 Οκτωβρίου σε όλες τις πλατφόρμες, με το μέγεθος του αρχείου να φαίνεται πως θα είναι το μικρότερο, σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα πρόσφατα παιχνίδια της σειράς. Το Call of Duty: Black Ops 6 κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο από τη μέρα του release στο Xbox Game Pass Ultimate. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.