ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το RPG των Xbox και Wu Tang Clan

Shaolin Showdown!

Ένα κάπως ξεχασμένο leak έφερε ξανά στην επιφάνεια το Insider Gaming και μάλιστα με περισσότερες, σπαρταριστές λεπτομέρειες. Πρόκειται για το RPG παιχνίδι που ετοιμάζει η Xbox παρέα με τους Wu Tang Clan και το οποίο είχε πρωτοαναφερθεί τον Οκτώβριο του 2021 σε ένα μεγάλο leak της NVIDIA με υπό ανάπτυξη projects.

Με την κωδική ονομασία “Shaolin”, το φερόμενο collaboration μεταξύ των Wu Tang και Brass Lion Entertainment θα έφερνε ένα third-person melee RPG που θα έδινε τη δυνατότητα co-op τεσσάρων παικτών. Σύμφωνα με, λοιπόν, με νεότερες πληροφορίες του Insider Gaming το project φαίνεται να υφίσταται και με το παραπάνω, διαθέτοντας και playable gameplay, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το άρθρο του Insider «το gameplay περιστρέφεται γύρω από ένα ταχύτατο melee combat σύστημα τρίτου προσώπου, το οποίο συνδέεται άμεσα με τη μουσική του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών όπλων, τα οποία έχουν μοναδικά playstyles (μονά ή διπλά σπαθιά κλπ.).»

Όσον αφορά τη συμμετοχή των Wu Tang Clan, αυτή φαίνεται να είναι παραπάνω από τη σύνθεση της μουσικής του παιχνιδιού, καθώς εκτός από το «re-imagine του εκτενούς μουσικού τους καταλόγου που φιγουράρει στο παιχνίδι και τα εννέα μέλη των Wu Tang εμφανίζονται στο παιχνίδι, λειτουργώντας ως limited-time χαρακτήρες που προσφέρουν special moves, έξτρα ζωή και άλλα πολλά.»

Παράλληλα, στις τότε αναφορές είχαν ειπωθεί στοιχεία για ένα loot based σύστημα, τα οποία φαίνεται να ισχύουν, καθώς αποτελούν κεντρικό στοιχείο του social hub του παιχνιδιού, ονόματι “Neighborhood”. Στο hub αυτό, οι παίκτες θα μπορούν «να πωλούν τη λεία τους, να ακούσουν μουσική και να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους στιλιστικές επιλογές στους άλλους παίκτες».

Αναφορικά με τη γενικότερη φιλοσοφία του παιχνιδιού, αυτή στηρίζεται στην «αποδοχή όλων των παικτών», με κύριους χαρακτήρες του παιχνιδιού να προέρχονται από την «BIPOC (Black, Indigenous, People of Color) κοινότητα και γενικότερα από ιστορικά παραγκωνισμένες κοινότητες». Κλείνοντας, το Insider αναφέρει πως το εικαστικό και animation στυλ του παιχνιδιού θα θυμίζει αρκετά την ταινία Into The Spider-verse, ενώ θα περιλαμβάνει έντονα και ζωηρά χρώματα.

Αναφορικά με την περίοδο κυκλοφορίας του παιχνιδιού το Insider δεν είχε κάτι απτό στα χέρια του, όμως θεωρεί πως απέχει τουλάχιστον ένα με δύο χρόνια από την κυκλοφορία του.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...