ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα gameplay πλάνα του μυστηριώδους Hell is Us

Κυκλοφορεί και αυτό το 2025.

Με ένα αρκετά αινιγματικό και «περίεργο» trailer έκανε την εμφάνιση του το Hell is Us στο πρόσφατο State of Play. Τα πρώτα gameplay πλάνα φανέρωσαν ένα παιχνίδι που κρύβει διάφορους μηχανισμούς, τόσο ως προς την εξερεύνηση της ιστορίας, όσο και στη μάχη. 

Μαζί με τα αποκαλυπτήρια του gameplay, ο creative director και ταυτόχρονα Art Director στην Rogue Factor, εταιρεία που αναπτύσσει το Hell is Us, επέλεξε να μιλήσει για το project του, το οποίο διαθέτει ένα ξεχωριστό concept, όπου οι χάρτες και οι οδηγοί φαίνεται πως απουσιάζουν. Σύμφωνα με τον ίδιο:

«Στο Hell is Us δεν θα υπάρχει κάποιος μαγικός χάρτης ή πυξίδα που να αποκαλύπτει όλα τα σημεία ενδιαφέροντος στο περιβάλλον, ούτε δείκτες που να προσδιορίζουν τον επόμενο στόχο αναζήτησης και ούτε διάφορα άλλα guides για να μας προσανατολίσουν. Αντίθετα, προσκαλούμε τους παίκτες να βουτήξουν απευθείας στο σύμπαν του παιχνιδιού και να βασιστούν στη δική τους παρατήρηση, συλλογισμό και διάθεση για να προχωρήσουν. Τα περιβάλλοντα δεν είναι απλά για διακοσμούν, βρίσκονται εκεί για να επικοινωνούν. Αντίστοιχα, το να δίνεις προσοχή στο τι σου λένε οι NPCs είναι κρίσιμο, καθώς αυτοί μοιράζονται πραγματικές οργανικές πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και πως να το κάνετε.»

Με λίγα λόγια, το Hell is Us θέλει να αποκτήσουμε τον πλήρη έλεγχο της περιπέτειας που θα βιώσουμε, εξερευνώντας, ανακαλύπτοντας και αποφασίζοντας βάση των δικών μας επιλογών. Αυτή φαίνεται να είναι η λογική που απαρτίζει το εγχείρημα της Rogue Factor, στην προσπάθεια της να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό. 

Το συγκεκριμένο third-person action-adventure game αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 για PS5, Xbox Series X|S και PC.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.