ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το WWE 2K24

Adrenaline, in my soul

Το WWE 2K24 είναι γεγονός και Ο επόμενος τίτλος της WWE 2K σειράς θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου, και θα είναι διαθέσιμος σε PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

Η Standard Edition έχει εξώφυλλο τον Cody Rhodes και κοστίζει 69.99€.

Η Deluxe Edition έχει εξώφυλλο τις Bianca Belair και Rhea Ripley με κόστος 99.99€. Θα περιέχει ένα Season Pass που θα ξεκλειδώνει και τα πέντε DLC packs μετά το launch, τα MyRise Mega Boost και SuperCharger, τις χρυσές Rhea Ripley και Bianca Belair MyFaction cards και διαφορετικές ενδυμασίες για τις Rhea Bianca.

Η 40 Years of WrestleMania Edition κοστίζει 119.99€ και περιέχει όλα τα παραπάνω, συν  ένα extra pack με νέες ενδυμασίες για τους “Macho King” Randy Savage (WrestleMania 6), Rey Mysterio (WrestleMania 22), Triple H (WrestleMania 30), Charlotte Flair (WrestleMania 33), και Rhea Ripley (WrestleMania 36), και χρυσές MyFaction cards για τον καθένα.

Τέλος, τα pre-orders όλων των εκδόσεων θα περιέχουν τα Nightmare Family Pack (Undashing Cody Rhodes και Stardust), την 1976 έκδοση του Dusty Rhodes και τον Superstar Billy Graham.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...