ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε πρόωρα το Civilization VII

Το μεγάλο strategy game της 2K Games επιστρέφει!

Βιάστηκε λιγάκι η θυγατρική της Take-Two Interactive να προετοιμάσει έδαφος για το μεγάλο reveal της στο Summer Game Fest και εννοείται πως τέτοια λάθη πληρώνονται. Όλοι γνωρίζουν τώρα πως αυτό που μάλλον μας υποσχέθηκε η 2K Games ως "επιστροφή αγαπημένου franchise" για το livestream του Geoff Keighley θα είναι το επόμενο Civilization. Αυτό διέρρευσε από το ίδιο το site της εταιρείας στην οποία ανήκει το IP, εφόσον είχε ανεβάσει προσωρινά ένα banner του Sid Meier’s Civilization VII και όσοι πρόλαβαν και πάτησαν πάνω του οδηγούνταν σε ένα unlisted trailer του παιχνιδιού. 

Το Insider Gaming μας ενημερώνει πως αρκετά media και content creators γνώριζαν εκ των προτέρων για την παρουσία του παιχνιδιού στο Summer Game Fest και το μόνο που απομένει είναι να πραγματοποιηθεί πια η επίσημη αποκάλυψη του Civilization VII σε λίγες ώρες. Φυσικά, αυτό που αναμένουμε να δούμε είναι ακόμα ένα φιλόδοξο strategy game, όπου χτίζουμε τον πολιτισμό μας και μαχόμαστε για την επικράτησή του.

Θα ανανεώσουμε την είδηση με το όποιο βίντεο και τις πληροφορίες που θα μάθουμε για αυτό.

[UPDATE]: Και επίσημα πια, η Firaxis Games δείχνει πως έχει αναλάβει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Civilization, που για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε PC και κονσόλες όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα μέσα στο 2025. Είδαμε τον ίδιο τον Sid Meier να μας μιλά για το Civilization VII και το πως αυτή η εκδοχή του καθιερωμένου και αγαπημένου 4X strategy θα επιτρέπει στους παίκτες να εξελίξουν πολιτισμούς που ξεκινούν από τα αρχαία χρόνια και ξεπερνούν το σήμερα. Για να μάθουμε περισσότερα, όμως, θα χρειαστεί να περιμένουμε τον Αύγουστο και τη Gamescom.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.