ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε το main menu του Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Και στο βάθος ακούγονται τα φίδια.

Ουκ ολίγοι είναι αυτοί που αναμένουν έστω και μία μικρή πληροφορία σχετικά με το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, καθώς το παιχνίδι της Konami δείχνει πως έχει όλες τις προδιαγραφές ενός remake που θα θριαμβεύσει. Παρ’ όλα αυτά, όσο περνάει ο καιρός ο κόσμος περιμένει είτε κάποιο gameplay trailer, είτε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Αντ' αυτού η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να παρουσιάσει το πώς θα είναι το main menu του παιχνιδιού. Στο σύντομο βιντεάκι μπορούμε να διακρίνουμε το έντονο πράσινο του δάσους, εξαιτίας των πυκνών δέντρων αλλά και του ψηλού γρασιδιού. Επιπλέον, στο δάσος φαίνεται πως τριγυρίζουν διάφορα φίδια, τα οποία και ακούγονται όπως ακούγεται πιθανώς και ο ίδιος ο Snake να πυροβολεί κάποιο υποψήφιο θύμα.

Μπορεί η συγκεκριμένη είδηση να μην αποτελεί κάποια ηχηρή «βόμβα», όμως για τους φανατικούς της σειράς του Hideo Kojima ήταν σίγουρα αρκετή για να αναζωπυρώσει το hype τους για το παιχνίδι. Το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater αναπτύσσεται με τη βοήθεια της Unreal Engine 5, ενώ σύμφωνα με τη Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.