ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε πλήρως το Marvel 1943: Rise of Hydra

Έρχεται το 2025!

Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε ολοκληρωτικά πια κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Unreal Engine στη GDC, με πρωταγωνιστές τον Drew Moerlein ως Captain America και τον Khary Payton ως Black Panther, ενώ ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το 2025.

Η Skydance New Media και η Marvel Games συνεργάζονται με απώτερο σκοπό να προσφέρουν μία νέα, πρωτότυπη ιστορία με τους αγαπημένους ήρωες του σύμπαντος της Marvel. Όσον αφορά τη γενική εικόνα της πλοκής, διάφοροι χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να συσπειρωθούν και να δουλέψουν από κοινού, παρά τα εμπόδια, για να αντιμετωπιστεί ο εχθρός. Πάνω σε αυτή την βάση θα «πατήσει» η πλοκή και υπόσχεται σενάριο με συγκινήσεις.

Σύμφωνα με τη Skydance, η αφηγηματική αυτή περιπέτεια θα επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν τέσσερις χαρακτήρες: τον νεαρό Steve Rogers, γνωστό και ως Captain America, τον Azzuri, τον παππού του T'Challa και Black Panther του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τον Gabriel Jones, έναν Αμερικανό στρατιώτη και μέλος των Howling Commandos και τη Nanali, ηγέτη του νεοσύστατου κατασκοπευτικού δικτύου της Wakanda.

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της Skydance New Media, ενός στούντιο που ιδρύθηκε το 2019 από την εταιρεία παραγωγής του Hollywood, Skydance.

Η πρόεδρος του στούντιο, Amy Hennig, δήλωσε: "Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη από τη Marvel για το πρώτο μας παιχνίδι". Η ίδια στο παρελθόν πέρασε μια δεκαετία στη Naughty Dog, όπου ήταν η δημιουργική διευθύντρια και επικεφαλής σεναριογράφος της σειράς Uncharted της Sony.

"Το σύμπαν της Marvel ενσαρκώνει όλη τη δράση, το μυστήριο και τις συγκινήσεις του είδους της pulp περιπέτειας που λατρεύω και προσφέρεται τέλεια για μια διαδραστική εμπειρία.

"Είναι τιμή μου να μπορώ να αφηγηθώ μια πρωτότυπη ιστορία με όλη την ανθρωπιά, την πολυπλοκότητα και το χιούμορ που κάνει τους χαρακτήρες της Marvel τόσο ανθεκτικούς και να δώσω τη δυνατότητα στους παίκτες μας να ενσαρκώσουν αυτούς τους ήρωες".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο story trailer του τίτλου που δίνει μία πρώτη ματιά στο όραμα του συγκεκριμένου project, να τρέχει σε Unreal Engine 5.4!

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.