ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε το πλήρες DLC πλάνο για το Star Wars Outlaws

Αυτά θα κερδίσουν οι κάτοχοι του season pass!

Φανταζόμαστε πως αρκετός κόσμος θα επενδύσει στις πιο πλήρεις - και συνάμα πιο ακριβές - εκδόσεις του Star Wars Outlaws, ούτως ώστε να αποκτήσει μελλοντικά πρόσβαση σε οτιδήποτε σκοπεύει να του προσθέσει η Massive Entertianment. Για αυτό και η Ubisoft φροντίζει να ενημερώσει από τώρα τους ενδιαφερόμενους για το τι αγοράζουν με το season pass ή τις gold/ultimate editions που το περιλαμβάνουν.

Κατά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, οι premium αγοραστές θα ξεκλειδώσουν την αποστολή Jabba’s Gambit και το Kessel Runner bonus pack. Μέσα στο φθινόπωρο του 2024, άρα περίπου μέχρι τον Νοέμβριο, οι παίκτες θα λάβουν τα Hunter’s Legacy και Cartel Ronin bundles με cosmetics, υποδεχόμενοι παράλληλα το πρώτο story pack ονόματι "Star Wars Outlaws: Wild Card". Το δελτίο τύπου της Ubisoft μιλά για αυτό ως μία μυστική αποστολή σε ένα σοβαρό τουρνουά Sabacc, όπου η Kay Vess θα συναντήσει τον Lando Calrissian και αυτός θα την κάνει να καταλάβει πως υπάρχουν άλλες επικινδυνότητες στα κυκλώματα που πάει να χωθεί.

Δεν θα είναι ωστόσο το μοναδικό εξτρά κομμάτι ιστορίας, εφόσον θα υπάρξει και το story pack 2, με όνομα "Star Wars Outlaws: A Pirate’s Fortune", στο οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο το διαστημόπλοιο Trailblazer. Αυτό διότι η Kay Vess θα γνωρίσει τον Hondo Ohnaka και θα μπει θέλοντας και μη σε βρώμικα πειρατικά παιχνίδια. Το συγκεκριμένο προορίζεται για την άνοιξη του 2025.

Έχουμε καιρό μέχρι τότε βέβαια και εστιάζουμε για αρχή στο βασικό launch του παιχνιδιού στις 30 Αυγούστου. Εμείς έχουμε ήδη παίξει ένα early build και εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες μας εντυπώσεις για το παιχνίδι.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.