ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε το πλήρες ρόστερ χαρακτήρων του DRAGON BALL: Sparking! ZERO

Και το Super Saga, και το GT Saga, και οι ταινίες εκπροσωπούνται!

Συνεχίζοντας την παράδοση στην οποία μας είχε συνηθισμένους ο πνευματικός του πρόγονος, το Budokai Tenkaichi, το DRAGON BALL: Sparking! ZERO πρόκειται να προσφέρει πλουραλισμό σε ό,τι έχει να κάνει με τους playable characters του επερχόμενου 3D arena fighter. Το σημερινό τρέιλερ του παιχνιδιού επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε 182 χαρακτήρες από το δημοφιλές manga/anime των Saiyans, συμπεριλαμβανομένων αρκετών cameos και από λιγότερο δημοφιλή "ανοίγματα" του franchise, όπως μερικές ταινίες ή και το επερχόμενο Dragon Ball DAIMA.

Τα τελευταία κενά που είχαν απομείνει από αυτό το τεράστιο ρόστερ καλύπτουν χαρακτηριστικές φιγούρες του Dragon Ball, όπως οι Broly (Z), Cooler και Super Gogeta (Z), ενώ η λίστα πρόκειται να ξεπεράσει τους 200 ήρωες, neutrals και villains μετά την έλευση των προγραμματισμένων DLCs σε βάθος χρόνου.

Η σημερινή παρουσίαση του DRAGON BALL: Sparking! ZERO ωστόσο μας σύστησε επίσης και στα "Episode Battle" και "Custom Battle" game modes, με το πρώτο να μας επιτρέπει να ζήσουμε iconic μάχες του Dragon Ball από την οπτική συγκεκριμένων χαρακτήρων (Goku, Vegeta, Gohan, Piccolo, Future Trunks, Frieza, Goku Black και Jiren). Ενδιαφέρον ότι η χρήση συγκεκριμένων χαρακτήρων σε κάθε μάχη και η εξέλιξη αυτής ίσως οδηγήσει σε διαφορετική story σκηνή. Η δεύτερη επιλογή μας βάζει να σκηνοθετήσουμε τις Dragon Ball μάχες μας όπως ακριβώς μας αρέσει, δημιουργώντας επικά σενάρια και καταγράφοντας τις συγκρούσεις.

Λογικά δεν απέμεινε κάτι που χρειάζεται να μάθουμε για το Dragon Ball: Sparking! ZERO, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.