ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν συλλογή με τα πρώτα Fallout και το Wild Card Football για PC

Μία ευγενική χορηγία της Epic Games!

Μία συλλογή που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα PC φανατικού RPG-α προσφέρει η Epic Games, καθώς τα Fallout 1, 2 και Tactics διανέμονται δωρεάν μέσω του store της. Πρόκειται για μία ιστορική συλλογή, καθώς τα πρώτα παιχνίδια του franchise ξεκίνησαν να κυκλοφορούν από το μακρινό 1997, σε ένα IP που στέκεται ακόμα και σήμερα, με την πρόσφατη τηλεοπτική σειρά να του έχει δώσει και πάλι ζωή.

Από την άλλη, το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι Rugby, εεε… δηλαδή "Football", σύμφωνα πάντα με τους Αμερικάνους. Το Wild Card Football είναι μία arcade προσέγγιση στο διάσημο άθλημα της άλλης μεριάς του Ατλαντικού, με τις ομάδες να απαρτίζονται από 7 παίκτες, ενώ τα διάφορα power-ups αλλά και abilities κάνουν το κάθε ματς απρόβλεπτο.

Και τα δύο παιχνίδια διανέμονται εντελώς δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, με όσους τα εξαργυρώσουν μέχρι τότε να τα κρατάνε για πάντα στη συλλογή τους. Την ίδια ημερομηνία τα Football Manager 2024 και Sniper Ghost Warrior Contracts πρόκειται να τα αντικαταστήσουν!

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Fallout Classic Collection!

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Wild Card Football!

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.