ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν τα Arcade Paradise και Maid of Sker για PC

Ταξίδι στο παρελθόν από την Epic Games.

Δύο παιχνίδια επέλεξε να μας μοιράσει δωρεάν αυτή την εβδομάδα η Epic Games μέσω του store της. Αυτά ονομάζονται Arcade Paradise και Maid of Sker, με το πρώτο να προσπαθεί να επαναφέρει τις αναμνήσεις που έχουμε από τα retro games στα ουφάδικα, ενώ το δεύτερο είναι μία horror εμπειρία πρώτου προσώπου.

Πιο συγκεκριμένα, το Arcade Paradise μας γυρίζει σε άλλες δεκαετίες, δίνοντας μας πρόσβαση σε μία πληθώρα arcade καμπινών, όπου διαθέτουν διάφορα ξεχωριστά mini games. Δεν μένει όμως εκεί, καθώς το game που ανέπτυξε η Nosebleed Interactive κρύβει μία ολόκληρη ιστορία από πίσω του, που περιλαμβάνει πολλές ακόμη δραστηριότητες εκτός του gaming.

Αν θέλετε όμως να γυρίσετε ακόμη πιο πίσω στον χρόνο τότε κατεβάστε το Maid of Sker. Το παιχνίδι της Wales Interactive διαδραματίζεται το 1898 στο ξενοδοχείο Sker, με τον πρωταγωνιστή να καταφθάνει εκεί ύστερα από την παράκληση της αγαπημένης του, που είχε εντοπίσει ορισμένα παράξενα συμβάντα. Μυστήρια, αιρέσεις και αρκετός τρόμος περιμένει όποιον επιλέξει να ακολουθήσει το μονοπάτι του πρωταγωνιστή, Thomas Evans.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και τα δύο αυτά παιχνίδια μέχρι και τις 25 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα. Το παιχνίδι που θα τα αντικαταστήσει την ίδια μέρα και ώρα ονομάζεται F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch.

Κατεβάστε το Arcade Paradise πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Maid of Sker πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.