ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν τα Empyrion - Galactic Survival και Outliver: Tribulation για PC

Μέσω του Epic Games Store.

Ως μία τυπική Πέμπτη, η Epic Games δεν ξέχασε να μοιράσει τα δωρεάν παιχνίδια μέσω του store της, με τις εβδομαδιαίες επιλογές βέβαια να μην ξεχωρίζουν ιδιαίτερα. Το πρώτο από αυτά ονομάζεται Empyrion – Galactic Survival, και προσφέρει μία sandbox εμπειρία, με τους παίκτες να καλούνται να εξερευνήσουνε, να πολεμήσουν, αλλά και να δημιουργήσουν διάφορα πράγματα σε έναν σύμπαν γεμάτο πλανήτες. Πρόκειται για ένα open-world, που μπορεί να παιχτεί και με τη βοήθεια της παρέα σας, αφού το παιχνίδι της Eleon Games Studios SA διαθέτει και co-op.

Το δεύτερο παιχνίδι που δίνεται δωρεάν αυτή την εβδομάδα είναι το Outliver: Tribulation, το οποίο είναι αισθητά επηρεασμένο από games τύπου Resident Evil, ενώ διαθέτει και souls-like στοιχεία. Το third-person shooter της Gbrossoft, είναι μία survival horror εμπειρία, με το lore να προέρχεται από την αφρικανική μυθολογία, ενώ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2023.

Και τα δύο παιχνίδια δίνονται εντελώς δωρεάν μέσω του Epic Games Store, μέχρι και την άλλη Πέμπτη στις 17 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, ενώ την ίδια ώρα θα αντικατασταθούν από τα Invincible Presents: Atom Eve και Kardboard Kings.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Empyrion – Galactic Survival πατώντας εδώ.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Outliver: Tribulation πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.