ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν τα Mighty Fight Federation και Jitsu Squad για PC

Η παλιοπαρέα ενώνεται ξανά!

Να τεστάρει άμα έχουμε φίλους προσπαθεί μάλλον η Epic Games, καθώς αποφάσισε να μας χαρίσει δύο party games, μέσω του ψηφιακού καταστήματος της. Εμπνευσμένο από το Marvel vs Capcom, το Jitsu Squad είναι ένα γρήγορο beat ‘em up, με πολύχρωμη αισθητική και ευφάνταστους πρωταγωνιστές. Μπορεί να παιχτεί είτε ως single-player είτε ως co-op μέχρι και τεσσάρων παικτών, με τη δεύτερη επιλογή να είναι αυτή που συνιστούμε, καθώς η παρέα πάντα κάνει πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα.

Δεύτερο παιχνίδι που διανέμεται δωρεάν είναι το Mighty Fight Federation, κατάλληλο για να τσακωθείτε με τους φίλους σας, αφού σας τοποθετηθεί σε διάφορες αρένες και σας βάζει να εξολοθρεύσετε ο ένας τον άλλον. Μπορείτε είτε να χωριστείτε σε δύο ομάδες των δύο ατόμων, είτε να παίξετε αποκλειστικά για τον εαυτό σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε 14 χαρακτήρες. Εκμεταλλευτείτε το περιβάλλον, χρησιμοποιείστε συνετά τις ικανότητες του ήρωά σας και μείνετε ο τελευταίος επιζώντας αν θέλετε να γίνεται ο πρωταθλητής της βραδιάς.

Και τα δύο αυτά παιχνίδια παραμένουν διαθέσιμα για εξαργύρωση μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, με τα GigaBash και Predeccessor να είναι αυτά που θα τα αντικαταστήσουν. 

Κατεβάστε το Jitsu Squad πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Mighty Fight Federation πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.