ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν τα QUBE και Blazing Sails για PC

Τρία games περιλαμβάνει η δυάδα (?!?) δώρων της Epic!

Δεδομένου του ότι την περασμένη εβδομάδα δεχτήκαμε με κορδελίτσα μόνο το Godlike Burger, η Epic Games θέλησε να επανορθώσει που έσπασε τη διανομή δύο παιχνιδιών ανά βδομάδα, δίνοντας στην ουσία τρία games για το επόμενο 7-ημερο. Ο λόγος για τα Blazing Sails και QUBE Ultimate Bundle, με το δεύτερο να περιλαμβάνει αμφότερα τα QUBE και QUBE 2.

Το Blazing Sails χαρακτηρίζεται ως fast-paced PvP πειρατικό online game, στο οποίο καλούμαστε να δημιουργήσουμε τον δικό μας μοναδικό πειρατή και πλοίο, να συνδεθούμε με άλλους παίκτες και να κουμαντάρετε τα πανίσχυρα σκάφη μας σε ξέφρενες ναυμαχίες. Φυσικά και θα πάμε και για κυνήγια θησαυρού, θα εξερευνήσουμε αχαρτογράφητες νήσους και θα φωνάζουμε "Αρρρρρ" στην πορεία, παίζοντας αν θέλουμε και με φίλους. Όσοι έχετε παίξει Sea of Thieves, ίσως να θέλετε να του ρίξετε μια ματιά.

Τα δύο QUBE φημίζονται για τα puzzles, τους γρίφους, τις σπαζοκεφαλιές τους και στο Ultimate Bundle συναντάμε όλα τα DLC's τους και κάθε μορφή εξτρά περιεχομένου που έχουν να προσφέρουν οι τίτλοι της Toxic Games. Τα συγκεκριμένα προσπάθησαν πολύ να ματσάρουν τα Portal σε vibes - δεν τα κατάφεραν, όπως και κανείς δεν θα τα καταφέρει - και έχουν κατιτίς για όσους θέλουν να παίξουν κάτι που θα βάλει το μυαλό τους να στροφάρει πιο έντονα και με μεγαλύτερη φαντασία.

Και οι δύο τίτλοι θα μοιράζονται μέσω Epic Games Store μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Blazing Sails.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το QUBE Ultimate Bundle.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.