ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Call of the Wild: The Angler για PC

Όπως και το Invincible Presents: Atom Eve.

Πρωινό ξύπνημα, καλή προετοιμασία την προηγούμενη μέρα, φρέσκα δολώματα, αρκετή υπομονή και λαχταριστές ψαρούκλες. Αν όλα τα παραπάνω σας θύμισαν οικογενειακές παραθαλάσσιες εξορμήσεις όπου ο πατέρας σας ψάρευε παρακαλώντας να σπάσει το κοντινότερο ιχθυοτροφείο, για να γεμίσει τον καταψύκτη με μπόλικα ψάρια, τότε το νέο δωρεάν παιχνίδι της Epic Games είναι για εσάς.

Το Call of the Wild: The Angler είναι το κατάλληλο game για να ξυπνήσουν όλες οι αναμνήσεις περί ψαρέματος, ταξιδεύοντας σε διάφορες όμορφες τοποθεσίες, παρέα με το αγαπημένο σας καλάμι. Η υπομονή είναι αρετή λένε, οπότε χαλαρώστε, φτιάξτε ένα καφεδάκι και περιμένετε μέχρι την κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε τη μεγαλύτερη ψαρούκλα που έχετε δει. 

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως το Call of the Wild: The Angler δεν σας τοποθετεί αποκλειστικά στα spot ψαρέματος, αλλά ως open-world σας αφήνει να βρείτε εσείς το καταλληλότερο σημείο για να ρίξετε τα παραγάδια σας.  Είτε αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να οδηγήσετε με το off-road όχημα σας, είτε πως θα πρέπει να ανεβείτε στη μικρή βάρκα σας, είτε ακόμα πως θα πρέπει περπατήσετε μέχρι να βρείτε το μέρος που «βρέχει» ψάρια.

Αν από την άλλη το ψάρεμα δεν σας λέει τίποτα, μπορείτε να ασχοληθείτε με το δεύτερο παιχνίδι που διανέμεται δωρεάν στο Epic Games Store και ονομάζεται Invincible Presents: Atom Eve. Αναλαμβάνοντας το ρόλο της Aton Eve, μίας ηρωίδας από το Invincible comic book, ετοιμαστείτε να βιώσετε μία εμπειρία που συνδυάζει τα visual novels με διάφορα στοιχεία RPG.

Έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε δωρεάν και τα δύο αυτά παιχνίδια μέχρι τις 28 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, κρατώντας τα για πάντα στη συλλογή σας. Ήδη πάντως γνωρίζουμε πως ακριβώς την ίδια ώρα θα αντικατασταθούν από το Islets.

Αποκτήστε το Call of the Wild: The Angler πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Invincible Presents: Atom Eve πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.