ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Destiny 2: Legacy Edition για PC

Στο πνεύμα των εορτών η Epic Games! 

Άγιος Βασίλης ντύνεται για ακόμα μία χρονιά η Epic Games, δίνοντας μας όπως φαίνεται σημαντικούς τίτλους κατά την εορταστική περίοδο. Αυτά τα Χριστούγεννα ξεκινάει χαρίζοντας μας το Destiny 2: Legacy Edition, το οποίο εκτός του βασικού παιχνιδιού διαθέτει και τα expansions: The Witch Queen, Beyond Light και Shadowkeep.

Το διάσημο MMO της Bungie είναι ένα κορυφαίο online shooter, που σας προκαλεί να φτιάξετε τον δικό σας guardian με σκοπό να προστατέψετε το σύμπαν με τη βοήθεια της παρέας σας. Εκτός από τις co-op αποστολές όμως, το Destiny 2 φημίζεται και για τα απολαυστικά PvP modes που διαθέτει.  

Παράλληλα με τα free games το Epic Games Store γιορτάζει την εορταστική περίοδο με σημαντικές προσφορές παιχνιδιών, όπως αυτή του Alan Wake II, με το πρόσφατο αριστούργημα της Remedy να κοστίζει μόλις 39.99€. Όσοι από την άλλη άργησαν να λάβουν πρόσκληση για τον μαγικό κόσμο του Hogwarts ίσως ήρθε η ώρα να τον επισκεφτούν, με το Hogwarts Legacy να βρίσκεται στα 35.99€. Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις μεγάλες εκπτώσεις των Dead Space και Mortal Kombat 1, με τα παιχνίδια να κοστίζουν 23.99€ και 41.99€ αντίστοιχα. 

Όσοι σκοπεύετε να εξαργυρώσετε το Destiny 2: Legacy Edition κάντε το γρήγορα, καθώς η δωρεάν διανομή του παιχνιδιού αναμένεται να λήξει στις 20 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Ακριβώς την ίδια ώρα ένα mystery game αναμένεται να πάρει τη θέση του, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε ποιο παιχνίδι μπορεί να είναι αυτό.

Κατεβάστε το Destiny 2: Legacy Collection πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.