ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Football Manager 2024 για PC

Όπως και το Sniper Ghost Warrior Contracts!

Επίδοξοι προπονητές και μανατζαραίοι, την προσοχή σας: Το Football Manager 2024 διατίθεται δωρεάν στο Epic Games Store, θέλοντας να σας κάνει τον νέο Ζοζέ Μουρίνιο, αφού είμαι σίγουρος πως η κατάκτηση του Champions League με την τοπική ομάδα από το Βρωμοπούσι Κερατέας είναι εφικτό όνειρο για εσάς. 

Πέρα από την πλάκα, η σειρά Football Manager αποτελεί μία από τις πετυχημένες σειρές παιχνιδιών της SEGA, διαθέτοντας ένα αρκετά παθιασμένο κοινό, που αδημονεί κάθε χρόνο για τη νέα κυκλοφορία. Αυτό γιατί το Football Manager προσφέρει ελευθερία στο τακτικό κομμάτι, ενώ δεν λείπουν οι συγκινήσεις και οι ευχάριστες στιγμές. Όσοι είστε λάτρεις της "στρογγυλής θεάς", το Football Manager 24 είναι μία άχαστη επιλογή, που πρέπει να κατεβάσετε χθες. 

Το δεύτερο παιχνίδι που χαρίζει αυτή την εβδομάδα η Epic Games είναι και αυτό αρκετά ποιοτικό, βάζοντάς σας στα παπούτσια - ή καλύτερα στο ghillie suit - ενός ελεύθερου σκοπευτή. Το Sniper Ghost Warrior Contracts είναι ένα FPS που κυκλοφόρησε το 2019, με την τακτική προσέγγιση να παίζει σημαντικό ρόλο, όντας μία stealth εμπειρία. 

Και τα δύο αυτά games προσφέρονται εντελώς δωρεάν μέσω του Epic Games Store μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, με όσους προβούν στην εξαργύρωση τους να τα κρατούν για πάντα στη συλλογή τους. Την ίδια μέρα και ώρα τα παιχνίδια πρόκειται να αντικατασταθούν από τα Rugrats: Adventures in Gameland και Super Crazy Rhythm Castle. 

Κατεβάστε το Football Manager 2024 πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Sniper Ghost Warrior Contracts πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.