ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Lost Ruins μέσω του GOG

Kawaii Metroidvania!

Συνέχεια στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μέσω των Winter Sales, θέλει να δώσει το ηλεκτρονικό κατάστημα του gog.com με ένα εξτρά δωράκι, το οποίο θα λατρέψουν οι fans των anime αλλά και των metroidvania παιχνιδιών. Ξεκινώντας από σήμερα και για μερικές ώρες ακόμα στο GOG θα είναι διαθέσιμο το Lost Ruins της Altari Games, ένα 2D survival action παιχνίδι το οποίο θα σας απασχολήσει για περίπου 6-7 ωρίτσες με το main story του.

Ένα νεαρό κορίτσι ξυπνά σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι χωρίς καμία από τις αναμνήσεις της. Στην προσπάθεια της να βρει απαντήσεις, θα έρθει αντιμέτωπη με τρομερά bosses, αιμοδιψή τέρατα και σκοτεινά μυστικά. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τα περιβάλλοντα σας, τα accessories σας και βεβαίως τις ικανότητες σας, με σκοπό να εξοντώσετε όλους τους αντιπάλους σας.

Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κατεβάσετε το Lost Ruins πατώντας εδώ. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο ‘’Go to Giveaway’’ και τέλος στην καρτέλα “Add to library’’. Προ-απαιτούμενο για όλα τα παραπάνω είναι να έχετε δημιουργήσει τον προσωπικό σας λογαριασμό στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.