ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το "οικολογικό" LumbearJack για PC

Μέσω του Epic Games Store.

Στην βελτίωση της οικολογικής σας συνείδησης εστιάζει το νέο δωρεάν παιχνίδι στο Epic Games Store, καθώς στο LumbearJack θα κληθούμε να πολεμήσουμε οτιδήποτε ρυπαίνει έστω και λίγο το περιβάλλον. Παίρνοντας τον ρόλο μίας αρκούδας, η οποία κρατάει ένα τεράστιο τσεκούρι, θα πετσοκόψουμε με ποικίλους κάθε εργοστάσιο ή επιχείρηση που δραστηριοποιείται εντός του δάσους και καταλήγει να το καταστρέφει.

Το LumbearJack κυκλοφόρησε το 2022 από την Armor Games Studios, με την εταιρεία που το ανέπτυξε να ονομάζεται Final Boss Games. Επιπλέον, η Epic Games προσφέρει ακόμη ένα μικρό δώρο, καθώς χαρίζει ένα set που απαρτίζεται από μία κουτάλα και ένα κύπελλο με Rawmen για το RAWMEN: Food Fighter Arena, το οποίο μπορείτε να κάνετε δικό σας μέσω του Store. 

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα παραπάνω μέχρι και την Πέμπτη στις 8 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, διατηρώντας τα για πάντα στη συλλογή σας. Την ίδια μέρα και ώρα θα αντικατασταθούν από τα Cygni All Guns Blazing, DNF Duel, ενώ θα προσφερθεί δωρεάν και ένα bundle για το Apex Legends.

Κατεβάστε το LumbearJack πατώντας εδώ.

Εξαργυρώστε το δωρεάν σετ για το RAWMEN: Food Fighter Arena πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.