ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το The Outer Worlds και όλα του τα DLC για PC

Μαζί με το Thief.

Ύστερα από πολύ καιρό η Epic Games αποφάσισε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, δίνοντας ένα εξαιρετικό και σύγχρονο game εντελώς δωρεάν μέσω του store της. Το The Outer Worlds της Obsidian Entertainment βρέθηκε υποψήφιο τη χρονιά που κυκλοφόρησε σε διάφορες κατηγορίες διεκδικώντας βραβεία, ενώ μάλιστα κατάφερε να κερδίσει μερικά από αυτά.

Με τη στάμπα του action-RPG, το παιχνίδι της εταιρείας που μας χάρισε το εξαιρετικό Fallout: New Vegas, μας προσφέρει μία εμπειρία γεμάτη με καυστικό πολιτικό χιούμορ, ένα ταξίδι σε διάφορους ποικιλόμορφους πλανήτες και μία ιστορία με άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Μάλιστα, η έκδοση που δίνει δωρεάν το Epic Games Store περιλαμβάνει και όλα τα DLC που έχει κυκλοφορήσει η Obsidian Entertainment μετά το release του The Outer Worlds.

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ, καθώς η εβδομαδιαία λίστα περιλαμβάνει ακόμα έναν τίτλο που προσφέρεται δωρεάν. Το Thief μπορεί να μην «έκλεψε» τις εντυπώσεις όταν είχε κυκλοφορήσει, όμως δεν παύει να είναι μία καλή περίπτωση για όσους θέλουν να βιώσουν μία αμιγώς stealth εμπειρία. Και τα δύο αυτά παιχνίδια θα διατίθενται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι και την άλλη Πέμπτη στις 6 το απόγευμα, με όσους τα εξαργυρώσουν να τα διατηρούν για πάντα στη συλλογή της. Τέλος, την άλλη Πέμπτη το ξέφρενο Ghostrunner θα πάρει τη θέση τους.

Κατεβάστε το The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition δωρεάν εδώ.

Κατεβάστε το Thief δωρεάν εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.