ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απολύσεις στη Visual Arts του PlayStation

Συνεχίζει να ταλαιπωρείται το μικρό team.

Αλλαγές στο προσωπικό της δείχνει να πραγματοποιεί η PlayStation Visual Arts, ένα στούντιο για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά και δείχνει να μην αντιμετωπίζεται μέχρι σήμερα ως κανονική ομάδα της SIE. Η αρχική διαπίστωση έγινε μέσα από έναν προσωπικό λογαριασμό του Daniel Bellemare, πρώην εργαζομένου της Visual Arts και συμμετέχοντος σε μη ανακοινωθέντα projects της εν λόγω ομάδας. 

Η αρχή της δημοσίευσής του στο LinkedIn αναφέρει:

"Δυστυχώς, σε συνέχεια ενός κύματος απολύσεων, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν η τελευταία μου στο PlayStation. Ενώ αυτά δεν είναι σε καμία περίπτωση τα νέα για τα οποία ήλπιζα, είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να εργαστώ ανάμεσα σε υπερβολικά ταλαντούχους συναδέλφους σε απίθανα projects και φεύγω με καλές αναμνήσεις από τον χρόνο μου εκεί."

Δύο ακόμη άτομα της συγκεκριμένης ομάδας ακολούθησαν με παρόμοιες ανακοινώσεις, κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως το εργατικό δυναμικό της Visual Arts δέχτηκε μεγάλο χτύπημα. Για όσους δεν γνωρίζουν αυτό το γκρουπ, πρόκειται για την εταιρεία που ξεκίνησε το The Last of Us Part I, πριν αυτό επιστρέψει στα χέρια της Naughty Dog, ενώ κατά τα άλλα δουλεύει υποστηρικτικά προς τα υπόλοιπα μεγάλα games του PlayStation.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.