ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απομακρύνθηκε οικειοθελώς ο σεναριογράφος του Star Wars Eclipse

Ίδρυσε ένα νέο δικό του studio.

Ένα από τα παιχνίδια που αναμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε περισσότερα για αυτό είναι αδιαμφησβήτητα το Star Wars Eclipse. Το παιχνίδι της Quantic Dream τράβηξε τα βλέμματα ύστερα από το εντυπωσιακό και σκοτεινό trailer που παρουσίασε, ενώ γνωρίζουμε ήδη πως απέχουμε πολύ από την κυκλοφορία του.

Ο λόγος που το αναφέρουμε σήμερα είναι γιατί όπως όλα δείχνουν έχασε τον σεναριογράφο του, αφού ο Adam Williams απομακρύνθηκε από το project, με δική του πρωτοβουλία, για να ιδρύσει το δικό του studio. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο LinkedIn προφίλ του:

«Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στην Quantic Dream φεύγω για να ιδρύσω ένα νέο studio, μαζί με μία ομάδα πολύ ταλαντούχων σχεδιαστών. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά ακόμα. Δουλεύουμε πάνω σε κάτι πολύ καινοτόμο, πολύ ιδιαίτερο και προς το παρόν πολύ μυστικό.»

Ο ίδιος συμπλήρωσε λέγοντας πως έχει ευχαριστήσει αρκετούς από τους ανθρώπους της Quantic Dream, αλλά και της Lucasfilm, για τη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους. Ο Williams ήταν ο κύριος σεναριογράφος του Detroit Become Human, όπως και του Star Wars Eclipse. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Star Wars Eclipse είναι το πρώτο game που διαδραματίζεται στη «χρυσή» εποχή των jedi, ενώ έχει ποτιστεί με το βαθύ παραδοσιακό narrative system της Quantic Dream, η οποία για ακόμη μία φορά θα προσφέρει διάφορες επιλογές στον παίκτη, οι οποίες θα καθορίσουν σημαντικά την έκβαση των γεγονότων της ιστορίας.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.