ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Apple δικαιώθηκε στην έφεσή της απέναντι στην Epic Games

Συντριπτική νίκη για το «μηλαράκι».

Τέλος καλό όλα καλά όσον αφορά τη μεριά της Apple όμως όχι και τόσο για την αντιπέρα όχθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο επικύρωσε την Δευτέρα την απόφαση του κατώτερου δικαστηρίου που τασσόταν υπέρ της Apple όσον αφορά τα θέματα μονοπωλίου και ανταγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η διαμάχη ξεκίνησε το 2020 όταν η Epic ενσωμάτωσε εξωτερικούς τρόπους πληρωμής για αγορές εντός του Fortnite, κάτι το οποίο είναι ενάντια στην πολιτική της εταιρείας και του App Store. H Epic θέλοντας να αποφύγει να πληρώνει προμήθειες που αγγίζουν έως και το 30%, έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε και όσο και αν ο Tim Sweeney προσπαθεί να πείσει την Apple να ξαναδώσει πρόσβαση στο developer account της Epic, δεν φαίνεται πως θα αλλάξει η στάση του «μήλου» σύντομα.

Μάλιστα, η Apple δικαιώθηκε σε εννέα από τις δέκα κατηγορίες που τις πρόσαπτε η Epic επομένως μιλάμε για κανονικότατο checkmate. Η μία κατηγορία στην οποία – θεωρητικά – πρέπει να συμμορφωθεί είναι στο να επιτρέψει την ύπαρξη συνδέσμων εντός των παιχνιδιών για τις in-game αγορές. Ωστόσο το πότε και το πως θα εφαρμοστεί αυτό, αναμένεται μελλοντικά μέσω του δικαστικού δρόμου. Από μεριάς της, η Epic σκοπεύει να ασκήσει την δική της έφεση ενώ η Apple κάνει λόγο για μια ηχηρότατη νίκη.

Round 2 loading…

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88