ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε ένα αγαπημένο arc μας επιστρέφει το trailer του One Piece Odyssey

Το πλήρωμα ξαναφτάνει στο Water Seven.

Στο νησί-σιντριβάνι της pre-timeskip εποχή του manga επιστρέφει το πλήρωμα του Luffy στο νεότερο trailer του επερχόμενου One Piece παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα arcs της σειράς, εφόσον εκεί ξεκίνησε ο χαμός με τη Robin που οδήγησε τους αγαπημένους μας πειρατές στον τεράστιο πόλεμο που έλαβε χώρα στο Enies Lobby. Στο One Piece Odyssey φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ωστόσο κατά την επίσκεψή τους αυτή τη φορά θα δεχθεί απαγωγή ο Usopp, με το trailer να μας δείχνει όλους τους γνωστούς κατοίκους του Water Seven και τους κάποτε κατασκόπους της μονάδας CP-9. 

{youtube}9_0ZUUOF72U{/youtube}

Φαίνεται πως ο Monkey D. Luffy θα έχει rematch με τον Rob Lucci, έναν fan-favorite antagonist από τους μέχρι τώρα αντιπάλους του, ενώ βλέπουμε το σαφέστατα πιο ισχυρό πια πλήρωμά του να είναι επίσης μάχιμο. Ο Zoro για παράδειγμα χρησιμοποιεί την iconic Ashura επίθεσή του, ενώ τεράστια συμμετοχή σε αυτό το κεφάλαιο του παιχνιδιού θα έχει σίγουρα η Robin λόγω της προϊστορίας.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού πλησιάζει εφόσον θα λανσαριστεί στις 23 Ιανουαρίου του 2023 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88