ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ArcheAge Chronicles: Μέσα στο 2025 έρχεται το εντυπωσιακό MMORPG

Συγκλονίζει το combat του!

Πλήρως ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο εμφανίστηκε το ArcheAge Chronicles στο χθεσινό State of Play καθώς, πέρα από όνομα, αφού μέχρι πρότινος λεγόταν ArcheAge 2, τόσο το gameplay αλλά και τα γραφικά του φαίνεται πως έκαναν πολλά βήματα προόδου.

Στο σύντομο trailer του παιχνιδιού της XLGAMES, πέρα από τα άκρως εντυπωσιακά μεσαιωνικά set pieces, είδαμε και συγκλονιστικές μάχες, που με το σκέλος τους, αλλά και τη διαφορετικότητα τους εκτίναξαν το ενδιαφέρον μας για το παιχνίδι. Στο τέλος του βίντεο μαθαίνουμε πως το επερχόμενο action MMORPG θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025, ενώ μπορούμε από τώρα να το προσθέσουμε στο wishlist μας.

Φυσικά, μαζί με τα νέα πλάνα του παιχνιδιού, οι developers εξέφρασαν τον ενθουσιασμό που τους διακατέχει με το νέο τους project, το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους θα διαθέτει επικά και μεγάλης κλίμακας raids, συνεργατικό gameplay και μεγάλη ποικιλία στις διάφορες δραστηριότητες που θα μπορούν κάνουν οι παίκτες.

Το ArcheAge Chronicles φαίνεται πως θα διαδραματίζεται στην Auroria, μία χώρα γεμάτη με αρχαία ερείπια, η οποία κρύβει τη δική της ιστορία, με ορισμένους χαρακτήρες του παιχνιδιού να βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση της. Επιπλέον, φαίνεται πως το combat θα αποτελέσει highlight στο παιχνίδι, αφού υπάρχουν διάφορες επιλογές και στρατηγικές που μπορεί να ακολουθήσει ο κάθε παίκτης, ενώ θα υπάρχουν μάχες τόσο μεγάλες σε σκέλος που θα συμμετέχουν δέκα ή και παραπάνω άτομα μαζί.

Όπως είπαμε ήδη, το ArcheAge Chronicles θα κυκλοφορήσει το 2025, ενώ πέρα από το PS5 θα έρθει επίσης και σε Xbox Series X|S και PC.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.