ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αργεί λίγο ακόμη το XDefiant της Ubisoft

Αργά τα βήματα προς το launch...

Εδώ και καιρό το XDefiant έχει μπει σε χειμερία νάρκη και είναι αμφίβολο το πότε θα το δούμε να τελικά να κυκλοφορεί στην πληρότητά του. Πολλοί insiders έχουν κοινοποιήσει ρεπορτάζ για τις δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τις συνεχείς αλλαγές αποφάσεων στην Ubisoft, τώρα όμως η ίδια η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού περιγράφει την κατάσταση όσο πιο αισιόδοξα μπορεί:

"[...] Αυτό το παιχνίδι ήταν πάντα community-first, με τα σχόλια των παικτών ως κορυφαία προτεραιότητα. Αν και ελπίζαμε να γίνει live μέχρι τα τέλη Μαρτίου, υπάρχουν ακόμα κάποιες βελτιώσεις που πρέπει να δοκιμάσουμε πριν από αυτό. [...] Μετά από αυτή τη σύντομη δοκιμή, αναμένουμε να μπορέσουμε να κλειδώσουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας και να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε περισσότερα για το συναρπαστικό περιεχόμενο που έχει να προσφέρει το XDefiant στο μέλλον!"

Σίγουρα τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα περίμεναν, αφού πέρυσι το καλοκαίρι υποτίθεται πως ήδη βρισκόμασταν στην έκδοση 1.0 και τη παγκόσμια διάθεση του παιχνιδιού. Φαίνεται, όμως, πως οι δοκιμές που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες θα είναι και οι τελευταίες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.