ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Άργησε αλλά έρχεται και σε Nintendo Switch το Stray

Μία περίπτωση "ταμάμ".

Η handheld φύση του Nintendo Switch επιτρέπει σε ορισμένα games «να παίζονται λίγο πιο ευχάριστα». Κυρίως αυτό ισχύει για ορισμένα indies, τα οποία υπό συνθήκες μπορούν να χαρακτηριστούν ιδανικά για την πιο πρόσφατη κονσόλα του ιαπωνικού κολοσσού. Στο μυαλό μου θεωρώ πως το Stray θα έπρεπε να είχε ήδη κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch, αφού διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να αγαπηθεί από το κοινό της συγκεκριμένης κονσόλας.

Ευτυχώς, αυτό το «ατόπημα» αναμένεται να διορθωθεί στις 19 Νοεμβρίου, όπου και το παιχνίδι της BlueTwelve Studio θα καταφθάσει στο Nintendo Switch. Το Stray κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2022 για PS4, PS5 και PC, ενώ ένα χρόνο μετά βρήκε το δρόμο του και στα Xbox One και Xbox Series X|S.

Στο παιχνίδι που εκδόθηκε από την Annapurna Interactive παίρνουμε το ρόλο μίας γάτας, η οποία φαίνεται πως βρέθηκε τυχαία σε έναν άλλο κόσμο, όπου βρίσκονται μόνο ρομπότ. Έχοντας ως πλεονέκτημα τη γατήσια ευλυγισία και τα αντανακλαστικά, θα κληθείτε να περάσετε από εμπόδια και να λύσετε γρίφους που μόνο ένα τετράποδο θα μπορούσε να φέρει εις πέρας. Φυσικά, για περισσότερες λεπτομέρειες περί του Stray μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.