ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το Armored Core VI θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο φθινόπωρο

Σεπτέμβρης και Οκτώβρης οι πιο πιθανοί μήνες.

Σύμφωνα με το eXputer και συγκεκριμένα τον insider eXtas1s - γνωστός από το gameplay leak του νέου παιχνιδιού του Hideo Kojima,Overdose – το Armored Core VI: Fires of Rubicon θα κυκλοφορήσει στο διάστημα μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη του 2023. Μάλιστα αν δεν υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις στο development, το τέλος Σεπτεμβρίου φαντάζει το πιό πιθανό σενάριο κυκλοφορίας.

Η FromSoftware, με βάση τα λεγόμενα των πηγών έχει ώς στόχο να κυκλοφορήσει το παιχνίδι πρίν γίνει διαθέσιμο το πρώτο μεγάλο expansion του Elden Ring και πρόσφατα ανακοινωθέν, Shadow of the Erdtree.

Το franchise επανέρχεται μετά από σχεδόν μία δεκαετία στα χέρια μας και αν περιμένετε έναν ακόμα souls-like τίτλο, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ο Hidetaka Miyazaki, τότε κάνετε λάθος. Πρόκειται για ένα third-person mecha shooter το οποίο ναι μέν θα έχει ένα πολύ βασικό στοιχείο των Souls, το οποίο έχει να κάνει με τα τεράστια boss fights που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, αλλά η εταιρία φαίνεται πώς έχει δώσει αρκετή έμφαση στην εκρηκτική ταχύτητα των μαχών στην προσαρμογή και τροποποίηση των mechs και στην ποικιλία των διαφόρων στύλ μάχης, δείχνοντας έτσι πως θέλει να δώσει μία διαφορετική ‘’νότα’’ gameplay, θέλωντας να αποφύγει να κάνει ένα sci-fi Soulslike με ρομπότ.

Υπενθυμίζουμε πώς το Armored Core VI: Fires of Rubicon είναι σε ανάπτυξη για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.  

Πηγή: eXputer

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88