ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Armored Core VI: Χορτάστε δράση από την gameplay παρουσίαση της FromSoftware

Τα mechs αλληλο-καταστρέφονται!

Μία ωδή στο mech combat-ιλίκι ή μία σκοτεινή εκδοχή της Gundam κουλτούρας αποδεικνύεται το Armored Core VI: Fires of Rubicon, ιδίως μετά τα 13 λεπτά gameplay που μας παρουσίασε η FromSoftware. Οι δημιουργοί του Soulsborne genre επιστρέφουν στο franchise που προϋπήρχε του κινήματος που έφεραν στη βιομηχανία και φαίνεται πως θα το κάνουν με τρόπο εμφατικό, φαντεζί και ψαγμένο, διατηρώντας τα δύο βασικά στοιχεία που έχουμε αγαπήσει έντονα τα τελευταία χρόνια στα games τους: το εθιστικό και απαιτητικό σύστημα μάχης και το εξαιρετικό level design.

Καταπέλτες, staggers, εκτοξεύσεις και εκρήξεις, εναέριο combat, βαριά οπλισμένες μηχανές και ένα σωρό ακόμη ισχυρά στοιχεία πρωταγωνιστούν σε αυτή την gameplay παρουσίαση με αφήγηση από τους developers. Και πάνω από όλα δείχνει πανέτοιμο, κάτι πολύ σημαντικό τώρα που μπήκαμε στον μήνα κυκλοφορίας του και ο κόσμςο ανυπομονεί να ελέγξει τους ρομπιτικούς καταστροφείς του.

«Σε ένα μέλλον όπου τα διαστρικά ταξίδια είναι συνηθισμένα, η ιστορία μας ξεκινά σε ένα μακρινό αστρικό σύστημα, στον φανταστικό πλανήτη Rubicon 3. Ο πρωταγωνιστής μας, ένας ανεξάρτητος μισθοφόρος, μπαίνει λαθραία σε αυτόν προς αναζήτηση μιας νέας μυστηριώδους ουσίας γνωστής ως ‘Coral’. Τεράστιες πίστες πολλαπλών επιπέδων θα επιτρέψουν στους παίκτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης και επιθέσεων του Armored Core», αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.

Θα καταφέρει άραγε η FromSoftware να συνεχίσει το ακλόνητο σερί της; Θα μάθουμε στις 25 Αυγούστου και ύστερα, όταν το Armored Core VI θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.