ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Armored Core VI Fires of Rubicon: Έσκασε ημερομηνία κυκλοφορίας και gameplay από το πουθενά

Πιο κοντά απ` όσο περιμέναμε.

Ήταν μία ακόμα Πέμπτη μέχρι και πριν λίγα λεπτά, ώσπου έγινε "Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, όταν μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Armored Core VI Fires of Rubicon".

Σε μια κλασική From Software κίνηση, ένα άγριο τρέιλερ εμφανίστηκε στα χορτάρια και μας αποκάλυψε πράγματα που θέλαμε δια καώς να μάθουμε. Το gameplay trailer μπορεί να μην μας αναλύει βήμα βήμα το Armored Core VI, αλλά οι σκηνές του δίνουν μια γερή εικόνα περί του τι μας περιμένει. Από πού να το πιάσουμε; Ίσως η πρώτη λέξη που έρχεται κατά νου σε caps και bold είναι η "ΚΛΙΜΑΚΑ", καθώς το επόμενο Armored Core φαίνεται να μας φέρνει αντιμέτωπους με κολοσσιαίες μηχανές που θα ζήλευε και το Shadow of the Colossus.

{youtube}khP047JyVXM{/youtube}

Το τρίλεπτο τρέιλερ επιβεβαιώνει αυτό που ήδη είχε δηλώσει ο director Hidetaka Miyazaki, ότι δηλαδή το Armored Core VI θα εστιάσει στη δυνατότητα του παίκτη να μοντάρει το mech του από την κορφή ως τα γρανάζια. Ήδη, βλέπουμε εντυπωσιακή πληθώρα σε mech designs, οι διαφορές των οποίων είναι πέρα από εμφανισιακές. Σε αυτό το πρώτο gameplay τρέιλερ βλέπουμε ένα σωρό διαφορετικά builds, από close-combat με βάση sci-fi σπαθιά, μέχρι διάφορα συστήματα πτήσης ή αιώρησης που μας επιτρέπουν να μαχόμαστε εξ αποστάσεως.

Η ποικιλία δεν περιορίζεται στις πιθανές προσεγγίσεις του παίκτη, αλλά φαίνεται να αφορά και τα είδη εχθρών του νέου Armored Core. Παράλληλα, ο ρυθμός είναι εμφανώς επιταχυμένος συγκριτικά με τα Souls games, με κάθε μάχη να φαίνεται τίγκα στην ταχύτητα και τις αντανακλαστικές αντιδράσεις. To verticality των μαχών αυξάνεται επίσης δραματικά.

Ιδιαίτερη εντύπωση αφήνει και το περιβάλλον, όπως φαίνεται στις σκηνές του τρέιλερ. Πιο άδειο, πιο ψυχρό και βιομηχανικό από ποτέ άλλοτε, φαίνεται να δίνει χώρο και υπολογιστική δύναμη στα τεράστια mechs που καταλαμβάνουν το προσκήνιο. Συγκεκριμένα, βλέπουμε αρκετά χιονισμένα περιβάλλοντα που φαίνονται πρόσφορα σε μια οπτική καθαρότητα αναγκαία για τόσο χαοτικές μάχες.

Το Armored Core VI Fires of Rubicon κυκλοφορεί πιο νωρίς απ’ όσο το περιμέναμε, στις 25 Αυγούστου. Θα το βρείτε σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88