ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Άρωμα από Pokémon και Palworld διαθέτει το Creatures of Ava

Ακόμα ένα game με χαριτωμένα πλασματάκια.

Τα πλάσματα που κατοικούν στον πλανήτη Ava χρειάζονται βοήθεια, καθώς μία μόλυνση που εξαπλώνεται ταχύτατα απειλεί να τα εξαφανίσει, κάνοντας τα ίδια να συμπεριφέρονται επιθετικά. Μία κοπέλα, ονόματι Vic, θα επιχειρήσει να σώσει τα ζωντανά αυτά όντα, καθώς με τη βοήθεια του φλάουτου της θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με αυτά, ώστε να λύσει τα διάφορα παζλ που μπορεί να προκύψουν.

Αυτό είναι και το κόνσεπτ του Creatures of Ava που ανακοινώθηκε στα πλαίσια του Xbox Partner Preview και που για λίγο θύμισε κάτι από Pokémon και Palworld. Σε αντίθεση όμως με αυτά τα δύο games, στο παιχνίδι της Inverge Studios στόχος σας δεν είναι να μαζέψετε τα διάφορα πλάσματα ή να παλέψετε με αυτά, στόχος σας είναι να τα σώσετε. 

Στο trailer μπορέσαμε να διακρίνουμε την πλούσια χρωματική παλέτα που διαθέτει ο πλανήτης Ava, αλλά και το πόσο αρμονικά και ευχάριστα ακούγεται η μουσική από το φλάουτο της Vic. Το Creatures of Ava θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για Xbox Series X|S και PC, ενώ θα προστεθεί στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.