ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Σεπτέμβριο αποκαλύπτεται "το μέλλον" του Assassin`s Creed

Η σειρά γιορτάζει τα 15α της γενέθλια.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το υπόλοιπο του 2022 για τους fans του Assassin`s Creed. Το franchise συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια ύπαρξης, κάτι που δεν θα μπορούσε να μην εορταστεί με τον ανάλογο τρόπο από την Ubisoft. Μέσω ενός livestream, τα μέλη της Ubisoft μας έδωσαν ένα roadmap με τα πλάνα τους για το όλο anniversary. 

{youtube}BZebR7se7ig{/youtube}

Ξεκινάμε με το τελευταίο κομμάτι της παρουσίασης και πιθανότατα το πιο ενδιαφέρον, την υπόσχεση ενός event εντός του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, που θα αποκαλύψει "το μέλλον" της σειράς. Τότε είναι μάλλον που θα δούμε το επόμενο, αν όχι τα επόμενα, entry/entries του franchise, εφόσον γνωρίζουμε ήδη για το Assassin`s Creed Infinity και φημολογείται πως υπάρχει το μικρότερου σκέλους Assassin`s Creed Rift. Το πρώτο, είναι φυσικά το live service game που ετοιμάζεται, το οποίο σίγουρα δεν βρίσκεται πολύ κοντά στο να κυκλοφορήσει, αλλά ενδέχεται να αλλάξει κατά πολύ τα επόμενα χρόνια ζωής του AC. Ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ένα τρίμηνο για να μάθουμε περισσότερα.

Από κει και πέρα, η Ubisoft θα ασχοληθεί με το legacy όλων των AC games του παρελθόντος, με ειδικά αφιερώματα, videos, πληροφορίες από τους developers, photo mode contests και ούτω καθεξής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Assassin`s Creed Valhalla, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, που θα υποδεχθεί το τελευταίο του μεγάλο, δωρεάν update. Ο Jose Araiza, παραγωγός του παιχνιδιού, μας υποσχέθηκε την προσθήκη του The Forgotten Saga mode, μίας καινοτόμου rogue-lite προσθήκης, με γεγονότα του Niflheim. Προς το τέλος του έτους θα έχουμε και το τελευταίο chapter της ιστορίας του/της Eivor επίσης ως δωρεάν περιεχόμενο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88