ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διέρρευσαν πλάνα του Assassin`s Creed Codename: Jade

Πρώτη ματιά στο κινεζικό του setting.

Πραγματικό footage του Assassin`s Creed που ετοιμάζει η Ubisoft για smartphones φαίνεται να διέρρευσαν τις περασμένες ώρες. Ένα βίντεο κάνει τον κύκλο των Reddit, 4chan και ResetEra (αν είναι ακόμα up) και δείχνει πως κάποιος είχε πρόσβαση στο Assassin`s Creed Codename: Jade, δείχνοντάς μας εικόνες τραβηγμένες από το screen recording feature μίας iOS συσκευής.

Για όσους δεν έχουν ακούσει τη συγκεκριμένη ονομασία, το Codename: Jade είναι το επερχόμενο mobile game στο AC σύμπαν, τα γεγονότα του οποίου θα διαδραματίζονται στην αρχαία Κίνα. Αυτό βλέπουμε στην ουσία και στο leaked βίντεο, εφόσον ο χρήστης φαίνεται να ελέγχει έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Dengling Bai και φέρει τον τίτλο `Juzi of the Mohists`. Η ομαλότητα που παρουσιάζει το gameplay είναι αξιέπαινη, ιδίως αν λάβουμε υπόψιν το ότι πρόκειται για παιχνίδι κινητών συσκευών, όπως και το ότι δεν αποτελεί τελικό προϊόν. 

Η μάχη δεν δείχνει να στερείται κάτι των καθιερωμένων σε close combat σενάρια, ενώ υπάρχουν σαφώς και stealth επιλογές. Δυστυχώς δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε πως δίνει ο παίκτης τις όποιες εντολές στην οθόνη αφής του, επαναλαμβάνω όμως ότι διατηρεί αρκετά ικανοποιητική ροή στα 2.5 λεπτά περιεχομένου. 

Πήραμε και το easter egg μας, αφού ο δεύτερος χαρακτήρας που εμφανίζεται και συνοδεύεται από υποτιτλισμό είναι ο Wei Yu, ένας χαρακτήρας που πρωτακούσαμε στο Assassin`s Creed II και έχει αφήσει ιστορία για την in-game δολοφονία του αυτοκράτορα της Κίνας της εποχής του, Qin Shi Huang. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού τουλάχιστον φαίνεται πως συμπεριφέρεται σαν σύμμαχος.

Τι κρατάμε από όλο αυτό; Ότι η ασφάλεια περιεχομένου της Ubisoft δεν είναι η καλύτερη δυνατή, εφόσον κάθε project της διαρρέει πριν και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του. Το θετικό της υπόθεσης όμως είναι πως, ενώ πολλοί σνόμπαραν την ιδέα ενός mobile AC, δείχνει πάρα πολύ ποιοτικό και πιο φιλόδοξο από το μέσο mobile game. Αναμένουμε κάποια επίσημη παρουσίαση για να πειστούμε περισσότερο.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο, αν δεν πατήσατε παραπάνω και αν δεν έχει φάει copyright strike.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88