ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Assassin`s Creed Infinity δε θα είναι free-to-play

Ένα πολύ διαφορετικό αλλά και οικείο game περιγράφει η Ubisoft.

Το αφεντικό της Ubisoft Yves Guillemot επιβεβαίωσε ότι το μυστηριώδες ακόμα AC Infinity δε θα μεταβεί σε free-to-play μοντέλο.

Η πληροφορία αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης σχετικά με τα έσοδα της εταιρείας, όταν ο Guillemot ρωτήθηκε για την πρόοδο του πρότζεκτ. Η Ubisoft δήλωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να δημιουργήσει free-to-play AAA εμπειρίες, οπότε η εικασία ότι το Assassin’s Creed Infinity θα υιοθετούσε αυτή τη νέα κατεύθυνση δεν ήταν παράλογη. «Δε θα είναι free-to-play,» είπε ο Guillemot. «Αυτό το game θα έχει πολλά αφηγηματικά στοιχεία. Θα είναι ένα πολύ καινοτόμο game, αλλά θα έχει αυτό που οι παίκτες έχουν σε όλα τα άλλα Assassin’s Creed games, όλα τα στοιχεία που αγαπούν… από την αρχή κιόλας. Οπότε θα είναι ένα τεράστιο game. Αλλά με πολλά στοιχεία που ήδη υπάρχουν σε games που εκδώσαμε στο παρελθόν.»

To Infinity είναι ένα project «ομπρέλα», μια νέα πλατφόρμα για το franchise, με ξεχωριστές ενότητες που αναπτύσσονται και από τις δύο βασικές ομάδες του franchise στην Ubisoft Montreal (Origins, Valhalla) και την Ubisoft Quebec (Syndicate, Odyssey). Το main hub του παιχνιδιού έχει αναλάβει η τελευταία, ενώ όλα τα κομμάτια θα εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου.

Την καθολική επίβλεψη του έργου έχει αναλάβει ο Marc-Alexis Côté, ο οποίος θα είναι πλέον και executive producer ολόκληρου του franchise του Assassin`s Creed. Ο Côté εργάστηκε στο Brotherhood πριν γίνει δημιουργικός διευθυντής στο Syndicate και αποτελεί ένα από τα γηραιότερα στελέχη της Ubisoft Quebec.

Σύμφωνα με αναφορές, το Assassin`s Creed Infinity δε θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον μέχρι το 2024, ό,τι κι αν καταλήξει να είναι.

Πηγή: Gamespot

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88