ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Assassin’s Creed Mirage: Πιθανό να πάει για το 2024

Μαζί με το The Crew Motorfest.

Είναι εύκολο να διακρίνει κανείς, πως το Assassin’s Creed Mirage αποτελεί πόλος έλξης για τους απανταχού υποστηρικτές του franchise. Αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν θα φέρει πίσω τη συνταγή που αρκετοί αγάπησαν, με ένα πιο γραμμικό μονοπάτι, με ελάχιστα RPG στοιχεία και με τη κλίμακα του ως προς τη διάρκεια, να μην είναι τεράστια.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να ανακαλύψουν την πορεία της ανάπτυξης του, με έναν από αυτούς να αναφέρει πως το παιχνίδι θα καθυστερήσει. Πιο αναλυτικά, μέσω ενός tweet ο χρήστης ScriptLeaksR6, αποκάλυψε πως το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει εν τέλει το 2024, ενώ αναφέρει πως θα διαθέτει μία παλιά μηχανή γραφικών των Assassin’s Creed.  Στο σύντομο tweet του αναγράφει επίσης, πως την ίδια μοίρα θα έχει και το The Crew Motorfest.

Πάντως, οι ελάχιστες πληροφορίες που μας έχει δώσει η Ubisoft, σε συνδυασμό με ησυχία που επικρατεί γύρω από το όνομα του Mirage, ίσως να επιβεβαιώνουν κατά κάποιο τρόπο τους παραπάνω ισχυρισμούς. Τέλος, σχολιάζοντας την ίδια του τη δημοσίευση, ο leaker θεωρεί πως θα μάθουμε περισσότερα για τα όσα ανέφερε στο επόμενο Ubisoft Forward.

Αν και τα delays είναι μία είδηση που δυσαρεστεί μεγάλη μερίδα του κοινού, καλό είναι να είμαστε υπομονετικοί και να περιμένουμε να κυκλοφορούν τα παιχνίδια όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88