ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Assassin's Creed Invictus: Νέες πληροφορίες για το multiplayer game της Ubisoft

Ο leaker το παρομοίασε με το Fall Guys!

Με παιχνίδι τύπου "party royale", όπως ανεπίσημα αποκαλείται αυτό το genre, φαίνεται πως θα μοιάζει το φημολογούμενο Assassin's Creed Invictus, σύμφωνα με έναν leaker που μας τα λέει πάντα καλά όταν διαρρέει πληροφορίες γύρω από το Assassin's Creed.

Ο Γάλλος χρήστης του X "j0nathan" ισχυρίζεται πως αυτό το online multiplayer παιχνίδι στο σύμπαν του AC θα χρησιμοποιεί χαρακτήρες/avatars μερικών χαρακτηριστικών πρωταγωνιστών του franchise, όπως ο - αγαπημένος των περισσότερων - Ezio Auditore da Firenze.

Επιλέγοντας, λοιπόν, τον Assassin (και όχι μόνο) της προτίμησής τους οι παίκτες θα εισέρχονται σε lobbies 16 ατόμων και θα εκπληρώνουν μία σειρά από δοκιμασίες, μέχρι ωσότου να μείνει ένας νικητής. Μερικοί από αυτούς τους "γύρους" θα είναι τύπου Deathmatch (χωρίς ιδιαίτερα βίαιες εικόνες, σημειώνει), challenges ταχύτητας (ποιος θα κάνει πιο γρήγορα παρκούρ προς συγκεκριμένα σημεία), κι άλλες free-for-all δραστηριότητες, όλες εκ των οποίων θα έχουν arcade φύση.

Οι χάρτες στους οποίους θα διεξάγονται όλα αυτά τα events θα είναι φυσικά εμπνευσμένοι από τα settings των mainline AC παιχνιδιών, με τον leaker να αναφέρει εν συντομία τη Βαγδάτη του Mirage, μία πειρατική τοποθεσία από το Black Flag και την Ιαπωνία του επερχόμενου Shadows.

Εκεί σταματάνε τα όσα μας μεταφέρει, και αξίζει να σημειώσουμε πως την προηγούμενη φορά που ακούσαμε για το AC Invictus υποτίθεται ότι προοριζόταν για κυκλοφορία μέσα στο 2025.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.