ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Assassin's Creed Mirage: Δεν υπάρχουν DLC πλάνα στην Ubisoft

Προς έκπληξη κανενός...

Ξεκάθαρη αποδεικνύεται η στάση της Ubisoft γύρω από το ενδεχόμενο να υποστηρίξει με εξτρά περιεχόμενο το Assassin’s Creed Mirage και είναι αρνητική. Η διαπίστωση αυτή προέκυψε μέσα από απαντήσεις που έδωσε ο director του παιχνιδιού, Stephane Boudon, στο subReddit της σειράς και ήταν πέρα για πάερα ξεκάθαρος:

«Για την ώρα το AC Mirage δεν έχει πλάνα για DLC ή εκτενές post-launch περιεχόμενο.»

Λακωνικός, ευθύς και ξεκάθαρος, ακύρωσε κάθε φήμη που ήθελε την περιπέτεια του Basim στη Βαγδάτη να επεκτείνεται και μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Δεν θα έπρεπε να μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση βέβαια, εφόσον δεν αποτελεί μυστικό πως το ίδιο το Assassin’s Creed Mirage ξεκίνησε να υφίσταται ως DLC του Assassin’s Creed Valhalla, εξού και το γεγονός πως θα είναι σαφώς πιο συμπυκνωμένο από τα πιο σύγχρονα games της σειράς και του λεγόμενου “Layla Saga” (Origins, Odyssey, Valhalla).

Οι υπόλοιπες απαντήσεις που έδωσε στους χρήστες του Reddit αφορούσαν την έμφαση που έχουν δώσει οι developers στο να δώσουν μία πιο κλασσική gameplay αίσθηση στο Mirage, με το παρκούρ και το stealth να είναι δύο πυλώνες γύρω από τους οποίους χτίζονται και περιστρέφονται όλα τα θεμέλια του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζουμε πως το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.