ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Assassin's Creed RED: Νέες φήμες για αποκαλυπτήρια τον Μάιο και κυκλοφορία τον Νοέμβριο

Γράψτε "2024" με κόκκινο.

Το Mirage ανέκαθεν αντιμετωπιζόταν ως μία στάση ενδιάμεσα του Valhalla και της επόμενης μεγάλης κυκλοφορίας του Assassin's Creed που, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η Arisa Lagunzad (Business Development & Brand Partnership στη Ubisoft) που αποκαλεί το Assassin's Creed Codename: RED στο ως "το μεγαλύτερο blockbuster του 2024" στο LinkedIn προφίλ της.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει ειπωθεί ποτέ με επισημότητα από την Ubisoft, είναι όμως αρκετές οι πηγές που συμφωνούν πως το περιμένουμε κοντά στην εορταστική περίοδο του 2024. Σε αυτή τη συμφωνία μπαίνει και η content creator @BunnyTheVillain με ταμπελάκι Ubisoft Partner, κοινοποιώντας ότι έγυκρες πηγές τής εκμυστηρεύτηκαν τα εξής: το Assassin's Creed Codename: RED θα κάνει ντεμπούτο με την επίσημη ονομασία του τον Μάιο, θα δούμε την gameplay αποκάλυψή του τον Ιούλιο και θα κυκλοφορήσει eventually μέσα στον Νοέμβριο.

Αυτό θα του έδινε απόσταση τετραετίας από το AC Valhalla, διάστημα ανήκουστο για τη στρατηγική της Ubisoft αν δεν είχε παρεμβληθεί το AC Mirage, οπότε επίσης βγάζει νόημα να πάμε Ιαπωνία μέσα στους επόμενους μήνες με τη πρωταγωνιστική shinobi. Δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο από την Ubisoft στα όσα ακούγονται και αν όντως τα αποκαλυπτήρια έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο δύσκολα να ακούσουμε κάτι επί αυτού μέχρι τότε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.