ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Astro Bot: Solo περιπέτεια για τη μασκότ του PS5 στις 6 Σεπτεμβρίου | State of Play

Ένα υπερμέγεθες 3D platformer!

Είναι αλήθεια! Μετά το πολύ επιτυχημένο δωρεάν game που ερχόταν πακέτο με κάθε PS5, ο Astro Bot επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο, standalone, πολύ μεγαλύτερο PS5 game που εστιάζει ξανά στο χαριτωμένο ρομποτάκι και στη διαφήμιση των δυνατοτήτων του DualSense. 

Η Team Asobi υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο θα είναι ένα πραγματικά μεγαλύτερο project που εκτείνεται σε 6 διαφορετικούς in-game γαλαξίες και παραπάνω από 80 levels! Στην πορεία του παιχνιδιού βλέπουμε πως ο Astro Bot θα αποκτά όλο και περισσότερες ικανότητες (15+ υπόσχεται το PS Blog), ενώ θα συναντά ξανά αρκετούς όμοιους του ντυμένους σαν άλλους χαρακτήρες από τα αγαπημένα PlayStation franchises.

Το παρακάτω τρέιλερ είναι αρκετά κατατοπιστικό ως προς το ξεκαθάρισμα ότι μιλάμε για full-game εμπειρία, εφόσον βλέπουμε διάφορα και μεγαλύτερα περιβάλλοντα, πολλούς τύπους μικρο-εχθρών και φανταστικά boss fights, που επίσης αναφέρεται στο PS Blog ότι θα κρύβουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. 

Τα pre-orders για το συγκεκριμένο θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου, άρα τότε θα μάθουμε την τιμή του, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για το PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.