ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Astro Bot: Συμμετέχουν πάνω από 150 cameos από PlayStation games

Η νοσταλγία είναι off the charts!

Η αποκάλυψη του Astro Bot για το PS5 είναι φανερά και με νούμερα το πιο ενθουσιαστικό συμβάν του τελευταίο State of Play. Οι fans έχουν αγκαλιάσει για τα καλά την προσπάθεια της Team Asobi να γιγαντώσει αυτό που μας χάρισε με το Astro's Playroom όταν πρωτο-κυκλοφόρησε το PS5 και τα νέα γίνονται όλο και καλύτερα. Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του δωρεάν tech demo που έρχεται προ-εγκατεστημένο σε κάθε PS5 ήταν οι αναφορές σε διάφορα κλασσικά game franchises που έχουν κοσμήσει ανά τα χρόνια το PlayStation οικοσύστημα, κάτι που το νέο Astro Bot στοχεύει να ενισχύσει υπερδιπλασιάζοντας τον αριθμό των cameos.

Όπως αναφέρεται στην πρόσφατα ανεβασμένη σελίδα του παιχνιδιού στο playstation.com, το Astro Bot θα είναι "μία γιορτή του PlayStation" περιλαμβάνοντας πάνω από 150 VIP bots εμπνευσμένα από τους θρυλικούς χαρακτήρες που έχουμε λατρέψει από την εποχή του PS1 μέχρι και σήμερα. Για να καταλάβετε τη διαφορά στον αριθμό αλλά και στο σκέλος όλου του project, το Astro's Playroom είχε περίπου 60 references σε αγαπημένες σειρές που παίχτηκαν σε PlayStation κονσόλες. Η εύρεσή τους στις πίστες του παιχνιδιού ήταν μία πολύ ευχάριστη και συγκινητική διαδικασία, οπότε οι PlayStation νοσταλγοί θα έχουν πολλά περισσότερα από αυτά τα easter eggs για να ανακαλύψουν.

Στο reveal trailer του Astro Bot είδαμε μερικές από αυτές τις PlayStation-inspired φιγούρες όπως τα bots που ήταν ντυμένα Kratos, Aloy, Nathan Drake, The Traveler, PaRappa the Rapper, Ratchet και άλλα. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.