ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ασύλληπτη αρχή για το Black Myth: Wukong με 10 εκατομμύρια πωλήσεις

Έχει ξεπουλήσει στην κινεζική αγορά! 🤯

Φανταστικά; Μπα. Θριαμβευτικά; Ούτε. Τρομερά; Όχι... Γενικότερα, δεν πιστεύω πως υπάρχει λέξη για να περιγράψουμε την επιτυχία που σημειώνει το Black Myth: Wukong τα πρώτα 24ωρα της κυκλοφορίας του, αφού φανταστείτε πως τα νούμερα που καταγράφει μέχρι στιγμής διαλύουν ακόμα και τα αντίστοιχα των τελευταίων fastest-selling παιχνιδιών όπως το Elden Ring ή το Hogwarts Legacy.

Επαναλάβετέ το μετά από μένα, μήπως και το συνειδητοποιήσετε: Το Black Myth: Wukong έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε τρεις ημέρες! Μόνο κάποιο GTA ίσως να μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε ρυθμό πωλήσεων εφόσον, ειδικά στην Κίνα, το παιχνίδι είναι ασταμάτητο, ασχέτως που κυκλοφόρησε μόνο σε digital μορφή, κάτι που σίγουρα περιορίζει έστω και λίγο το κοινό στο οποίο προβάλλεται. Εγχώρια, το ενδιαφέρουν του κόσμου τον έχει οδηγήσει και στο να εξασφαλίσει ένα PS5 για να το παίξει, εκτοξεύοντας και τις hardware πωλήσεις της Sony.

Η Game Science που το δημιούργησε αναφέρει επίσης ότι έχει σημειώσει πάνω από 3 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, κάτι που ήταν εύκολο να φανταστούμε μόνο από τα νούμερα του Steam. Βάζοντας στην εξίσωση και τα PS5 copies, προφανώς τα συνολικά έσοδα εκτοξεύονται ακόμα περισσότερο.

Οι Κινέζοι developers ευχαρίστησαν τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που έδειξε εξαρχής στο Black Myth: Wukong, και μένει να δούμε μέχρι πού θα φτάσει αυτή η άνευ προηγουμένου επιτυχία του σε βάθος χρόνου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.