ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Atomfall: Η ομάδα του Sniper Elite εμπνέεται από το Fallout

Ακόμα μία νίκη για το Game Pass!

Το Atomfall είναι ένα από τα λίγα third-party παιχνίδια που παρακολουθήσαμε να αποκαλύπτονται στο σόου του Xbox και αναπτύσσεται από τη Rebellion που γνωρίσαμε μέσω των σειρών Sniper Elite και Zombie Army. Με το νέο της αυτό IP δείχνει να μη βγαίνει πολύ από τα νερά της, τουλάχιστον από άποψη gameplay, αφού και το Atomfall είναι ένα first-person shooter με survival-action λογική και έμφαση στην τοποθέτηση του ελεγχόμενου χαρακτήρα για τις τέλειες βολές. 

To setting του παιχνιδιού είναι λίγο πιο out there, εφόσον τα γεγονότα του διαδραματίζονται σε ένα βρετανικό χωριό που τραυματίστηκε από μία πυρηνική καταστροφή. Βασίζεται σε ένα πραγματικό συμβάν που έλαβε χώρα το 1957 στη βόρεια Αγγλία, ωστόσο θα λέει μία φανταστική ιστορία ενός χαρακτήρα που βρέθηκε σε εκείνη την επικίνδυνη ζώνη 5 χρόνια αργότερα. Αυτό που θα έχουμε να κάνουμε ως παίκτες είναι να αντιμετωπίσουμε τις στρατιωτικές μονάδες που έχουν καταλάβει την περιοχή, να ανακαλύψουμε τι συνέβη σε αυτό το τραγικό γεγονός και να εξερευνήσουμε την ύπαιθρο, τα χωριά και τους οικισμούς, συναντώντας περίεργους ανθρώπους, αιρετικούς, απατεώνες κυβερνητικούς φορείς και άλλους στην πορεία.

Το Atomfall θα έχει open world δομή και μεταξύ πολλών άλλων μηχανισμών θα μπορούμε και να εξερευνήσουμε, να σκουπίσουμε, να χειροτεχνήσουμε, να ανταλλάξουμε αντικείμενα και εννοείται να πολεμήσουμε κάθε εχθρό, που μπορεί να είναι άνθρωπος, ρομπότ ή και zombie, εφόσον υπάρχουν και θρησκομεταφυσικά στοιχεία στο concept του.

Η κυκλοφορία του θα συμβεί μέσα στο 2025 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.