ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Atomic Heart «πικάρει» το Hogwarts Legacy στο νέο trailer με τον Jensen Ackles

There can be no magic in paradise…

Στο κλίμα των ημερών φαίνεται πως βρίσκονται εκεί στις Mundfish και Focus Entertainment, καθώς μία εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία του πολλά υποσχόμενου Atomic Heart, είπαν να ασχοληθούν κι εκείνοι με το Hogwarts Legacy. Well, sort of… μιας και με το δίλεπτο βιντεάκι που ανέβασαν στο Twiiter, είπαν να «πικάρουν» λίγο το ανταγωνισμό υπενθυμίζοντας μας πως όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανείς δολοφονικά ρομπότ μία είναι η λύση… Η ΑΤΟΜΙΚΗ!

Και το καλύτερο; Στο βίντεο δεν πρωταγωνιστεί άλλος από τον Jensen Ackles, ο οποίος θέλοντας να βοηθήσει τη μικρή μάγισσα, επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ καταστροφής υπό τους ήχους σοβιετικών εμβατηρίων. Ένας ταιριαστός ρόλος για τον σταρ των Supernatural και The Boys θα έλεγε κανείς.

Το κατά πόσο θα στεναχωρηθούν βέβαια εκεί στις Avalanche και Warner Bros. μου φαίνεται λίγο δύσκολο, γιατί παρά το controversy που επικρατεί γύρω από τον τίτλο αυτός φαίνεται να έχει ξεκινήσει καλύτερα ακόμα και από το Elden Ring. Αν συνυπολογίσουμε δε ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς και στο Switch, τότε προμηνύεται να γράψει ιστορία για ένα ήδη τεράστιο franchise.

Το Atomic Heart καταφθάνει στις 21 Φεβρουαρίου 2023 σε PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, ενώ θα είναι και day one διαθέσιμο στο Xbox Game Pass.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88