ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αυτές θα είναι οι ελληνικές ομάδες του EA Sports FC 24

Δεν εκπροσωπούμαστε όπως θα θέλαμε...

Ανάμεικτα συναισθήματα προκαλεί η λίστα των υποστηριζόμενων ομάδων του FC 24 από την EA Sports, εφόσον θα περιλαμβάνει τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας μας που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα video games, αλλά… μας την έκανε σε εθνικό επίπεδο.

Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε πως το FC 24 (αυτό που θα λεγόταν FIFA 24 δηλαδή υπό άλλες συνθήκες) δεν θα περιλαμβάνει το ελληνικό πρωτάθλημα της SuperLeague, εφόσον όσες ψήφους και αν παραθέτουμε κάθε χρόνο και όσο και αν παρακαλάμε, η EA μας αφήνει… εκτός αποστολής. Ωστόσο θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση και μάλιστα ακόμα πιο τίμια συγκριτικά με το FIFA 23, εφόσον στο παιχνίδι υπάρχουν άδειες για κάλυψη των εμβλημάτων και των παικτών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Το «Τριφύλλι» και ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχαν ήδη ανακοινώσει τη συνεργασία τους με την EA, ωστόσο εκπλαγήκαμε ευχάριστα βλέποντας την τρέχουσα κάτοχο του νταμπλ και τον Ολυμπιακό να επιστρέφουν.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν απουσιάσει από το FIFA 23 και βρήκαν τον δρόμο τους για τα γήπεδα της EA στο FC 24, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την Εθνική Ελλάδος, που αγνοείται για ακόμα μία φορά από την “International” λίστα. Το το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας δεν θα αποτελεί, επομένως, ομάδα στο FC 24, κάτι πολύ απογοητευτικό για όλη τη FIFA κοινότητα στην Ελλάδα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των πρωταθλημάων και των ομάδων που θα υποστηριχθούν επίσημα και με κάθε ορθότητα στο FC 24.

Η νέα εποχή του ποδοσφαιρακίου της EA Sports αναμένεται στις 29 Σεπτεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.