ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σκηνοθέτες Avengers: "Το The Last of Us Part II ανήκει στα καλύτερα games όλων των εποχών"

Μεγάλες επευφημίες από τα αδέρφια Russo.

Τα 300+ GOTY βραβεία του The Last of Us Part II, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, αποτελούν από μόνα τους τεράστιο επίτευγμα, παρόλα αυτά το εγκώμιο το παιχνιδιού εξακολουθεί να πλέκεται ακόμα και δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Στο προσκήνιο αυτή τη φορά οι αδερφοί Russo, οι τεράστιοι σκηνοθέτες των Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, οι οποίοι έδωσαν συνέντευξη στο IGN με αφορμή την κυκλοφορία της νέας τους ταινίας, The Gray Man. Κατά τη διάρκεια αυτής οι συντάκτες του IGN τους έβαλαν στο spotlight καλώντας τους να σχολιάσουν ορισμένες κορυφαίες gaming στιγμές. Αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν το πόσο ένθερμα σχολίασαν τα franchises της Naughty Dog.

{youtube}Grp3YC2F1p0{/youtube}

"Θα έλεγα πως το Uncharted είναι από τα καλύτερα action gaming franchises όλων των εποχών" σχολίασε ο Joe Russo βλέποντας τη χαρακτηριστική σκηνή του Uncharted 4: A Thief`s End. Σχόλιο που φυσικά έχουμε ακούσει από πολλούς ακόμη directors κορυφαίων ταινιών, ωστόσο ακόμα πιο ζεστοί φάνηκαν στην περίπτωση του The Last of Us. Αφού παρακολούθησαν μερικές σκηνές από τα Resident Evil Village, It Takes Two και Crash Bandicoot 4, είδαν ακόμα ένα κυνηγητό, αυτή τη φορά από το The Last of Us Part II και συγκλονίστηκαν από τον αγώνα της Abby: "Εδώ έχουμε ένα από τα κορυφαία games που φτιάχτηκαν ποτέ. Πρόκειται για μία σελίδα βγαλμένη απευθείας από το playbook του Spielberg".

Μπορεί το παιχνίδι να έχει και φανατικούς αντιπάλους ( :P ) ωστόσο είναι τέτοιες αναγνωρίσεις που το ξεχωρίζουν ανάμεσα στις λαμπερές περιπτώσεις της βιομηχανίας. Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε το δίδυμο Russo να αναλάμβαναν και κάποιο video game στην πορεία τους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88