ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Avowed: Παράθυρο κυκλοφορίας και νέα πλάνα από το fantasy RPG της Obsidian

Deep dive στο ξαδερφάκι του Skyrim!

"Βαθιές θεματικές και επιλογές των παικτών" θα βρίσκονται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο ενός ακόμη παιχνιδιού της Obsidian Entertainment. Η ομάδα που μας χάρισε το The Outer Worlds πλέον πειραματίζεται με ένα παιχνίδι που από την πρώτη μέρα έδειξε πως εμπνέεται από τα The Elder Scrolls. Βέβαια, το συγκεκριμένο φέρει την ταυτότητα της Obsidian, πράγμα που σημαίνει πως θα δούμε πιο απρόβλεπτα τοπία, ως προς το εικαστικό κομμάτι και πιο ξέφρενα εφόδια στο πεδίο της μάχης. 

Η λέξη "επιλογές" ακούστηκε πολλές φορές από τους devs του Avowed στο Xbox Developer_Direct, επιλογές που αφορούν τόσο τους διαλόγους και τις εκβάσεις του σεναρίου, όσο και τη δυναμική αλλαγή στρατηγικής mid-fight. Θα μπορούμε για την ακρίβεια να εναλλάσσουμε γρήγορα και ευέλικτα τα weapon loadouts μας, μεταμορφώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες το gameplay και την προσέγγισή μας σε αυτό.

Αυτή τη φορά το είδαμε πιο θαλασσινό, τόσο σε σκηνικά όσο και σε εχθρικές μονάδες, απεγκλωβίζοντάς μας από τις εικόνες κάστρων και μπουντρουμιών που μέχρι τώρα είχαμε για το παιχνίδι.

Υπάρχει πλέον και εκτιμώμενη περίοδος κυκλοφορίας, εφόσον ανακοινώθηκε πως το Avowed θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X|S το φετινό φθινόπωρο. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.