ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Avowed: Προς αναβολή για τις αρχές του 2025 το RPG της Obsidian

Ψάχνει μία πιο "χαλαρή" περίοδο για το Game Pass!

Ένα ρεπορτάζ του Tom Warren στο The Verge, με άριστο ιστορικό σε πληροφορίες για τις κινήσεις της Microsoft, θέλει το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Obsidian Entertainment να καθυστερεί. Το Avowed υποτίθεται πως θα κυκλοφορούσε μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο, ωστόσο πολύς κόσμος που το περιμένει προβληματίστηκε βλέποντας το παιχνίδι ξανά στο Xbox Games Showcase δίχως συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως γράφει ο διακεκριμένος δημοσιογράφος, αυτό οφείλεται στο ότι έχει παρθεί η απόφαση να μεταφερθεί για λίγους μήνες αργότερα, στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η αναβολή που μάλλον θα ανακοινώσει σύντομα το Xbox δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Περισσότερο φέρεται να θέλει να δώσει χώρο στο παιχνίδι να "ανασάνει", εφόσον θα υπάρξουν αρκετές day-one κυκλοφορίες για το Game Pass τους ερχόμενους μήνες. Αυτό δίνει το περιθώριο στο Xbox και την Obsidian να το τοποθετήσουν στο πιο αραιωμένο, πάντα με βάση τα όσα γνωρίζουμε, πρόγραμμα του early 2025.

Το παιχνίδι θα έχει κάποια παρουσία στην επερχόμενη Gamescom, εφόσον πρόκειται να φανεί με νέο περιεχόμενο, αλλά δεν θα είναι ούτε αυτή τη φορά playable για το ευρύ κοινό.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.