ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατεβάστε δωρεάν το ατμοσφαιρικό BABBDI μέσω του Steam

Ένα ιδιαίτερο indie game που αξίζει την προσοχή σας.

Βαρεθήκατε να ακούτε για Θεούς του Πολέμου και για Περιοχές Ανάμεσα σε άλλες περιοχές ; Ψάχνετε να βρείτε ένα indie παιχνίδι για να περάσετε τις τελευταίες ώρες του 2022 ; Ε λοιπόν δεν έχετε παρά να ανοίξετε το Steam και να προσθέσετε στη συλλογή σας το BABBDI.

Όχι, όχι δεν σας κοροϊδεύουμε, υπάρχει πράγματι παιχνίδι με αυτό τον τίτλο. Για την ακρίβεια, το BABBDI αποτελεί ένα σύντομο first-person exploration game, το οποίο συνδυάζει στοιχεία platforming και αναπτύχθηκε από δύο άτομα. Επίσης, κυκλοφόρησε λίγες μόλις μέρες πριν, στις 22 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, «χρησιμοποιώντας καθημερινά gadgets και συνομιλώντας με τους ιδιαίτερους κατοίκους της, οι παίκτες καλούνται να βρουν το δρόμο του γυρισμού, όχι όμως προτού εξερευνήσουν τα μυστικά που κρύβει η ατμοσφαιρική μεγαλούπολη».

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε και να κάνετε δικό σας το BABBDI πατώντας εδώ.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88