ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Backbone One - PlayStation Edition γίνεται συμβατό και με Android συσκευές

Παίξτε φορητά παιχνίδια των Playstation Studios.

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα πως το Backbone One - PlayStation Edition, το επίσημο χειριστήριο για αναπαραγωγή παιχνιδιών σε κινητές συσκευές, γίνεται πλέον συμβατό και με Android λογισμικά.

{youtube}tsw2qi_wjjc{/youtube}

Τα χρώματα, τα φινιρίσματα όλα έχουν εμπνευστεί πολύ έντονα από το DualSense, το χειριστήριο του PS5. Παράλληλα, αν έχετε στην διάθεση σας ένα ασύρματο ακουστικό Pulse 3D υποστηρίζεται κανονικά από το χειριστήριο και μπορείτε να το συνδέσετε πολύ ευκολά μέσω της υποδοχής των ακουστικών 3,5 mm. Εκτός της αναπαραγωγής παιχνιδιών PS4, PS5 που μεταδίδονται μέσω της PS Remote Play εφαρμογής, μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε από Google Play ή App Store διάφορους τίτλους, οι οποίοι υποστηρίζουν χειριστήρια, όπως για παράδειγμα τα Diablo Immortal, Fortnite, Call of Duty: Mobile και πολλά ακόμη.

Τέλος το Backbone One PlayStation Edition θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Ιαπωνία, την Κορέα, την Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη, εκτός από την υπάρχουσα διαθεσιμότητα στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Βασίλης Τουρλίδας's Avatar

Βασίλης Τουρλίδας

Ερωτευμένος με τα video games από όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου ένα Game Boy Advance SP, παρέα με ένα copy του Pokémon Leaf Green.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88